BIFF 2018: 26. september - 4. oktober
BIFF-SNADDER2

BIFF-snadder fra Kortfilmfestivalen i Grimstad

 

Få med dere høydepunkter fra Kortfilmfestivalen i Grimstad!

På mandag 26. juni viser vi smakebiter fra Kortfilmfestivalen i Grimstad, som gikk av stabelen i perioden 14.–18. juni. Programmet er nå klart, og vi har gleden av å vise følgende fem norske kortfilmer fra årets konkurranseprogram.

 

STRIM
STRIM 1000x500.jpg

Regissør: Aleksander Johan Andreassen

Produsent: Aleksander Johan Andreassen

 

Sigrid leter etter katten sin, Liv. Under letingen blir Sigrids indre monolog til en ytre, i både handling og bevegelse. Hun kolliderer, og ledes videre i møte med sitt lokalsamfunn. Vil hun noen gang finne katten sin?

 

 

GUTTEN ER SULTEN

GUTTENERSULTEN 1000x500.jpg 

Regissør: Kenneth Karlstad

Produsent: Petter Onstad Løkken

 

GUTTEN ER SULTEN handler om en seksten år gammel gutt med et intenst driv, som oppsøker en beryktet kriminell for å bevise sitt mot. En forstads-thriller som dykker inn i et ungt sinn og utforsker fenomenet spenningssøking.

 

 

ALT BRENNER

Stills_Alt_Brenner 1000x500.jpg 

Regissør: Marianne Ulrichsen

Produsent: Ragna Midtgard

 

12 år gamle Anna har meldt seg som frivillig til å rydde søppel langs en strand i Nord-Norge. I møte med den fem år eldre gruppelederen Aaron, vekkes Annas gryende seksualitet og hun konfronteres med uvante følelser som kroppslig forelskelse og intens sjalusi.

 

 

FANNY

FANNT 1000x500.jpg 

Regissør: Halfdan Ullmann Tøndel

Produsent: Andrea Berentsen Ottmar

 

Fanny er i midten av tjueårene og har flyttet tilbake til Oslo for å studere. Under fadderuken på Blindern klarer hun ikke å knytte bånd som forventet, og hun oppsøker i stedet et gammelt vennskap.

 

 

MIN SØSTER

Min søster 1000x500.jpg 

Regissør: Liv Joelle Barbosa Blad

Produsent: Nina Maria Barbosa Blad

 

Inspirert av et minne fra regissørens og produsentens barndom. Søstrene Amalie og Nora reiser sammen med moren Rebecca til Skåne for å besøke morens venninne, Camilla, som nettopp har mistet mannen sin. Dette setter dype spor i dem, minner som ikke blir borte og som stadig er i forandring.

 

 

 

Følg Facebook-eventet her.

Billetter: 50 kr., selges i døra.

Arrangeres med støtte fra Norsk filminstitutt.

ma 26.06
19:00
Cinemateket i Bergen