BIFF 2021: 20.-28. oktober
Internasjonal fiksjon
Gone Baby Gone

Gone Baby Gone

ORIGINALTITTEL:
Gone Baby Gone
USA/ 2007/ 1 t. 54 min.
SPRÅK:
Engelsk
MEDVIRKENDE:
Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton, Amy Ryan, Amy Madigan, Titus Welliver, Michael K. Williams, Edi Gathegi, Mark Margolis, Madeline O'Brien
REGI:
Ben Affleck
MANUS:
Ben Affleck, Aaron Stockard
Ben Affleck regidebuterer med en film om en fire år gammel jente som forsvinner sporløst

De to privatetterforskerne Patrick og Angie (Casey Affleck og Michelle Monaghan) bor sammen i et av Bostons mer tvilsomme strøk. En dag blir de oppsøkt av onkelen og tanten til en liten jente som har forsvunnet fra hjemmet sitt noen dager tidligere. Etter hvert går detektivene med på å etterforske saken, selv om Angie er redd for hva de kan finne.

Politiet har liten fremgang i saken, og politisjef Jack Doyle (Morgan Freeman) går motvillig med på å la privatdetektivene delta i etterforskningen. Det viser seg at en stor sum penger også har forsvunnet – men hva er forbindelsen til den lille jenta? Og hvor langt er etterforskerne villige til å gå for å finne svaret?

Ben Affleck

Ben Affleck (1972) var en barnestjerne i forskjellige fjernsynsproduksjoner og slo igjennom som skuespiller i GOOD WILL HUNTING (1997) sammen med sin barndomskamerat fra Boston, Matt Damon. Siden er han blitt en av Hollywoods mest kjente og brukte skuespillere. Han debuterer her som regissør.