BIFF 2020

En by uten narkotikapolitikk?

Sted: MB4

Tid: 14:15 - 17:40

Pris: Vanlig billettpris til filmvisning av EVERYBODY'S CHILD med MAGNUS - EN VÅRDAG som forfilm. Debatten er inkludert i billettprisen.

Kjøp billett her

 

14:15 - Visning av MAGNUS - EN VÅRDAG og EVERYBODY's CHILD

15:50 - Paneldebatt med:

- Sosialbyråd Dag Inge Ulstein i Bergen kommune

- Ola Jøsendal, Rusmedisinsk avdeling i Helse-Bergen

- Arild Knutsen, Foreningen for human narkotikapolitikk

- Lege Martin Haraldsen

Visning av MAGNUS - EN VÅRDAG og EVERYBODY'S CHILD med filmskaperne og diskusjon om narkotikapolitikk.

Trenger vi sprøyterom? Kan narkotikamisbruk sidestilles med alkoholisme? Kan vi endelig få legalisert hasjbruk? Dette er noen av spørsmålene vi vil ha svar på av ekspertene.

 

Vi har invitert sosialbyråd Dag Inge Ulstein i Bergen kommune, Ola Jøsendal ved Rusmedisinsk avdeling i Helse-Bergen, Arild Knutsen ved Foreningen for human narkotikapolitikk, Erlend Horn, Bergen bystyre (Venstre) og lege Martin Haraldsen til debatt om mulige konstruktive løsninger for dette brennbare feltet. Med moderator Terje Angelshaug, Universitetet i Bergen.

 

Den norske filmen MAGNUS – EN VÅRDAG vant Amanda for Beste kortfilm. Magnus Lilleberg kommer til Bergen for å snakke om sitt liv som heroinist. Det samme gjør Garry Fraser som har laget EVERYBODY’S CHILD – om livet som rusmisbruker i Edinburgh, en av Europas mest belastede drabantbyer. I filmen forteller han hvordan filmmediet ble hans vei ut av rusen.

ma 28.10
14:15
MB4, Bergen kino