BIFF 2020

Amnesty International og BIFF presenterer HOMO@LV

Sted: Chagall

Tid: 19:00

 

Møtet er gratis og vil bli holdt på engelsk.

 

Filmen HOMO@LV har visning før møtet i MB4 kl 17.25.

 

Kjøp billett til visningen

Homofobi? Det finnes en kur.

I samarbeid med Bergens internasjonale filmfestival og visningen av dokumentaren HOMO@LV inviterer Amnesty til møte med fokus på LHBT-rettigheter i Baltikum og Øst-Europa. Med regissør av Homo@LV Kaspars Goba og politisk rådgiver i Amnesty Patricia Kaate.
 

Regissør av HOMO@LV Kaspars Goba kommer på besøk fra Latvia for å snakke om arbeidet med dokumentaren og situasjonen i Latvia.
 

Patricia Kaatee, rådgiver i Amnesty International, vil belyse rettighetssituasjonen for LHBT-personer i Baltikum og Øst-Europa. Patricia har ansvar for Amnestys arbeid for lesbiske, homofile og transpersoners rettigheter. Hun var også del av Amnestys delegasjon under Baltic Pride i 2010, 2012 og 2013, og har i likhet med Kaspars førstehåndserfaring med LHBT-personers situasjon i Baltikum-området. Diskriminering og hatkriminalitet mot homofile er svært utbredt i disse landene.

Målet med denne kvelden er å belyse rettighetssituasjonen og arbeidet for LHBT-personer i Baltikum og Øst-Europa, samt de atskillige menneskerettighetsbrudd som foregår på bakgrunn av diskriminering og LHBT-motstand i regionen.


Vel møtt! 

to 24.10
19:00
Chagall