BIFF 2020

Lag ditt eget festivalprogram

 

Hold oversikten over dine favoritter med MINE FILMER+

Hvordan bruke denne funksjonen:

  • Gå inn på MINE FILMER+
  • Logg deg inn via Facebook (dine filmvalg vil ikke publiseres automatisk på Facebook)
  • Gå inn på programmet og trykk LEGG TIL+ på de filmene du ønsker å se
  • Filmene du har valgt vil komme inn på MINE FILMER +, og hvis du haker av for «Vis bare mine filmer» under FILMER og DAGSPROGRAM på programsiden
  • Her kan du se når de filmene du ønsker å se har visninger, samt kjøpe billetter

Det vil ikke publiseres informasjon om Mine Filmer på din Facebook-konto automatisk. Den eneste koblingen med tanke på vennelisten blir om du trykker på Facebooks "Anbefaler"-knapp inne på en enkelt filmside.

Billettsalget er i gang her på biff.no! Billetter kan også kjøpes hos Bergen kino og via Filmwebs billettapp.

Katalog og lommeprogram blir å finne hos Bergen kino fra i dag, og BIFF rabattkort og billetter kan kjøpes i billettlukene på kinoen. Husk at du kan fylle på og bruke BIFF rabattkort fra i fjor (NB! Kun kort som er kjøpt i 2014, kort fra 2013 og tidligere er av en annen type).

Allerede nå kan du laste ned - og printe ut - lommeprogramoversikten som pdf:

BIFF MINILOMMEPROGRAM 2015

I dagsprogrammene får du oversikt over mer enn du tror. Fargekodene viser spennvidden i BIFF-programmet, og Q&A betyr at du får møte en gjest fra filmen – regissører eller medvirkende – etter visningen. Filmer merket med en K er del av et av et konkurranseprogram. I tillegg kan du se hvor mange ganger filmen vises, f.eks. betyr 1:1 at det kun er én visning, og 2:3 betyr at dette er andre av totalt 3 visninger.

Velkommen til BIFF 2015!