BIFF 2020

Sesong 5 førpremiere 9. april

Velkommen til gratis førpremiere av GAME OF THONES sesong 5 episode 1!

Tid og sted: KP1, Bergen kino 9. april kl. 18.00.
Billetter kan hentes i Konsertpaleet fra lørdag 28. mars kl. 10.30. To billetter per person, så langt det er plass. Aldersgrense 18 år.
Facebook-eventen finner du her.

Som første sted i Norge har Bergen internasjonale filmfestival i samarbeid med HBO Nordic og Bergen kino gleden av å invitere til gratis førpremiere av sesong 5s første episode av GAME OF THRONES. Sesong 5 lanseres på HBO Nordic mandag 13. april.

Etter førpremieren av GAME OF THRONES sesong 5 episode 1 vil det også bli vist en film fra bak kulissene om hele sesong 5, hvor publikum får et innblikk i hva vi har i vente utover sesongen.

HBO Nordics Rune Espedalen uttaler i forbindelse med norgespremieren i Bergen "Vi gleder oss til en ny sesong av verdens største serie og er glade for å kunne tilby en ekslusiv kinovisning av første episode til fans på Vestlandet i samarbeid med BIFF og Bergen kino. Som lokal aktør og en av landets største filmfestivaler var BIFF er naturlig samarbeidspartner for oss i regionen."

Kinodirektør Elisabeth Halvorsen gleder seg over å kunne være vertskap for forestillingen som bringer GAME OF THRONES opp på det største lerretet i Bergen og hvor publikum i en sosial setting får oppleve den storslåtte seriestarten blant likesinnede.

BIFF-leder Tor Fosse ser frem til en ny festivalutgave 23. – 30. september og håper å kunne servere et rikt tilbud av filmer til alle som befinner seg i Bergen i festivalperioden.