BIFF 2021: 20.-28. oktober
Internasjonal dokumentar

Print the Legend

ORIGINALTITTEL:
Print the Legend
USA/ 2014/ 1 t. 40 min.
SPRÅK:
Engelsk
UNDERTEKSTER:
Uten
MEDVIRKENDE:
Chris Anderson, Bruce Bradshaw, Craig Broady
REGI:
Luis Lopez, J. Clay Tweel
MANUS:
Steven Klein, Luis Lopez, J. Clay Tweel
FOTO:
Luis Lopez, J. Clay Tweel
PRODUSENT:
Steven Klein
En drøm uten opphavsrett

3D-printing er i ferd med å bli allemannseie. Teknologien byr på uante muligheter for småbedrifter og forbrukere. 3D-printing har tidligere kun vært forbeholdt små kretser innenfor eksperimentelle universitetsprogrammer. Noen går så langt som å kalle utviklingen innen 3D-printing for den neste industrielle revolusjonen. Andre er bekymret for hvordan opphavsretten skal bevares når alle kan lage en kopi av alt. PRINT THE LEGEND gir innblikk i et klassisk tilfelle av den amerikanske drømmen fra unnfangelsen av. Entusiastiske entreprenører pløyer ny mark for en banebrytende teknologi. Dette er en prosess som har mye til felles med hjemme-PC-ens og internetts gjennombrudd på 90-tallet.

De unge entreprenørene er sultne på suksess. De satser alt på et større mål. Vi følger de unge, kreative og hardtarbeidende amerikanerene som jakter på suksess. Det koster både vennskap og integritet for å oppnå drømmen med stor D.

Luis Lopez, J. Clay Tweel

Luis Lopez (Mexico, 1974) og J. Clay Tweel (USA). Lopez har blant annet regissert CHEVOLUTION (2008), Tweel har regissert MAKE BELIEVE (2010)

LIKER DU DENNE, ANBEFALER VI: