BIFF 2020

JOACHIM TRIER OG ESKIL VOGT I SAMTALE MED AKSEL KIELLAND

 

Tirsdag 29. september kl. 18:00-19:00 på Chagall

Gratis inngang

Regissør Joachim Trier og manusforfatter Eskil Vogt har det siste tiåret høstet stor internasjonal anerkjennelse for filmene REPRISE (2006) og OSLO 31. AUGUST (2011), som har blitt vist på filmfestivaler og vunnet priser verden over.

Nå er duoen aktuelle med LOUDER THAN BOMBS, den første norske filmen på 36 år som har fått æren av å delta i hovedkonkurransen i Cannes. Den norsk, fransk, danske co-produksjonen innspilt i New York kan skilte med forhåndssalg til 100 land og et stjernegalleri bestående av Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg og Devin Druid. Den blir å se på norske kinoer i oktober, men på BIFF kan du se den som førpremiere mandag 28. september i KP1 kl. 20:15.

Tirsdag kveld under BIFF møtes regissør Trier, manusforfatter Vogt og filmkritiker Kielland til en baklengs kronologisk samtale om film, forfatterskap, form og innhold, og det filminteresserte publikum får et innblikk i suksessoppskriften bak noen av tiårets mest kritikerroste filmer. Det er med andre ord duket for en særdeles hyggelig seanse.