BIFF 2021: 20.-28. oktober
Førpremiere

Absolutely Fabulous: The Movie

ORIGINALTITTEL:
Absolutely Fabulous: The Movie
England/ / 1 t. 30 min.
SPRÅK:
engelsk
UNDERTEKSTER:
norsk
MEDVIRKENDE:
Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Lulu Gwendoline Christie, Julia Sawalha, Indeyarna Donaldson-Holness, Jane Horrocks, June Whitfield, Mo Gaffney, Christopher Ryan, Mark Gatiss, Graham Norton, Nick Mohammed, Kathy Burke, Celia Imrie, Beattie Edmondson
REGI:
Mandie Fletcher
MANUS:
Jennifer Saunders
Patsy og Edina er tilbake!

ABSOLUTELY FABULOUS er en av tidenes mest populære britiske komiserier, og siden spesialepisoden som markerte seriens tjueårsjubileum i 2012, har fans over hele verden ventet tålmodig på å høre mer fra de evig glamorøse venninnene Patsy og Edina. Den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves, og med ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE er Joanna Lumley og Jennifer Saunders tilbake i widescreenformat. Med seg har de sine trofaste motspillere Julia Sawalha, June Whitfield og Jane Horrocks, i tillegg til blant andre Jon Hamm, Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, Dame Edna og selveste Kate Moss.

Og nettopp Moss spiller en sentral rolle i filmen, for under en fasjonabel lanseringsfest forsvinner nemlig supermodellen i Themsen, og Patsy og Edina blir anklaget for å ha drept henne. På flukt fra medias søkelys ender de to opp på Den franske rivieraen, hvor de trives så godt at de begynner å pønske ut en plan for å unnslippe sine liv i London, slik at de kan leve det gode liv på permanent basis.

 

PS. Feil i lommeprogrammet, ingen visning onsdag 28. september kl 23:05.

Mandie Fletcher

Mandie Fletcher (USA, 1954) Filmer i utvalg: MY SO CALLED LIFE SENTENCE (2011), ACCIDENTAL FARMER (2010), DEADLY ADVICE (1994)

LIKER DU DENNE, ANBEFALER VI: