BIFF 2021: 20.-28. oktober
Førpremiere
guddommelig kjærlighet.jpg

Guddommelig kjærlighet

ORIGINALTITTEL:
Divino amor
Brasil/ 2019/ 1 t. 40 min.
SPRÅK:
portugisisk
UNDERTEKSTER:
engelsk
MEDVIRKENDE:
Dira Paes, Julio Machado, Emilio de Melo, Teca Pereira, Calum Rio
REGI:
Gabriel Mascaro
MANUS:
Gabriel Mascaro, Rachel Daisy Ellis, Lucas Paraizo, Esdras Bezerra
FOTO:
Diego Garcia
PRODUSENT:
Rachel Daisy Ellis
Satirisk brasiliansk sci-fi-kristendom

Året er 2027 og stedet Brasil – men et Brasil som er markant annerledes enn det vi kjenner i dag. Kristenkonservative verdier gjennomsyrer alle ledd av samfunnet, og landets grenseoverskridende karneval er erstattet av rave-lignende hyllester til Gud, kirken og ekteskapsinstitusjonen, hvor både partnerbytte og gruppesex er tillatt så lenge det er 100 prosent heteroseksuelt. Hovedpersonen er den dypt religiøse og patriotiske Joana, som tvinges til å ta et oppgjør med sin tro og sitt verdensbilde når det viser seg at hun er ute av stand til å bære frem barn.

Gabriel Mascaro fikk sitt internasjonale gjennombrudd med det kritikerroste rodeo-dramaet NEON BULL (BIFF 2016), og med sin tredje spillefilm viser han at han er en av Brasils aller fremste filmskapere. GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET er satirisk science fiction på usedvanlig høyt nivå – en film der fantastiske neontablåer, tankevekkende sci-fi-konsepter og engasjerende drama smelter sammen til et kritisk blikk på samfunnsutviklingen i Jair Bolsonaros Brasil.

Alle førpremierer er med i konkurranse om Filmwebs publikumspris.
Stem på din favoritt her.

filmweb 2008 4f.png

Gabriel Mascaro

Gabriel Mascaro (Brasil) Filmografi: NEON BULL (BIFF 2016), AUGUST WINDS (2014), HOUSEMAIDS (2012), AVENIDA BRASILIA FORMOSA (2010), UM LUGAR AO SOL (2009