Bærekraftig frokost med GOING CIRCULAR

Bærekraftig frokost m/FutureBuilt og visning av GOING CIRCULAR

Mandag 24. oktober kl 09:00, MB1 Bergen Kino  -> meld deg på her.

Velkommen til Bærekraftig frokost, med faglig innledning av Byarkitekten, FutureBuilt og visning av BIFF-dokumentaren GOING CIRCULAR.

FutureBuilt er et innovasjonsprogram og utstillingsvindu for de mest ambisiøse aktørene i byggenæringen. Bergen blir første by utenfor Oslo-regionen som deltar i samarbeidet og vil være en pilot på hvordan FutureBuilt-programmet kan bli nasjonalt. FutureBuilt stimulerer til nyskaping og endret praksis og er en læringsarena og en åpen innovasjonsplattform for utbyggere, arkitekter, rådgivere, entreprenører, kommuner og brukere. Programmet stimulerer til bærekraftige byggeprosjekter, med god arkitektur, noe som gir merverdi for både byen og næringslivet. Innledning ved Byarkitekt Maria Molden og Birgit Rusten fra FutureBuilt.

se senere
Flere detaljer

Arrangementet er gratis og åpent for alle -> meld deg på her.

Arrangementet er et samarbeid mellom BIFF, Byarkitekten og Bærekraftig frokost. Bærekraftig frokost er et samarbeid mellom Bergen kommune, Vestland fylkeskommune, Statsforvaltaren i Vestland, Husbanken, Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Bergen og Bergen Arkitekthøgskole.

Les mer om BIFF + Byarkitekten

se senere
Flere detaljer
{{loaderText}}