Filmpåmelding 2023

Påmeldingen for 2023 er nå åpen

Filmpåmelding BIFF 2023

OBS! Påmeldingsfristen for film var 1. august 2023, og påmeldingsskjemaet er nå stengt. 

BIFF har i flere år vært ledende på dokumentarfilm, og har et av landets mest respekterte konkurranseprogram for kortfilm og musikkvideo. Datoene for årets festival er 18.-26. oktober 2023.  

BIFF tar årlig imot påmeldinger av norske korte og lange dokumentarer, kortfilmer og musikkvideoer. Vennligst les nøye gjennom all informasjon for påmelding av film før du sender en påsynskopi/screener. Ved spørsmål om norsk dokumentar og kortfilm, kontakt Alexander Petersen. For norske helaftens fiksjonsfilmer i og utenfor distribusjon, kontakt programsjef (fiksjon) Kristian Fyllingsnes.

Generell informasjon om filmpåmelding:

  • Det er gratis å melde på film til BIFF. For å kvalifisere til de norske programmene må filmen ha norsk/norskbasert regissør eller norsk hovedprodusent.
  • BIFF aksepterer kun strømbar videolenke (Vimeo e.l.) i påmeldingen.
  • BIFFs programkomité vil avgjøre hvilke filmer som inviteres til festivalens offisielle program.
  • Påmelder er ansvarlig for at et godkjent visningsformat er tilgjengelig i god tid før festivalen. Visningsformatet er DCP (Digital Cinema Package), om ikke annet er avtalt. En eventuell visningskopi må ha engelske undertekster til festivalen, men dette er ikke nødvendig på påsynskopi.

Påmeldingsfristen for film var 1. august 2023, og påmeldingsskjemaet er nå stengt.  

For påmelding av internasjonal film, velg Engelsk som språk på denne siden.
For International submissions, select English language from the menu to view this page.

{{loaderText}}