BIFF21_logo-nettside-1x-500px.png

Klimafestivalen §112 på BIFF+

Klimafestivalen 112 på BIFF+


Bergen internasjonale filmfestival er landets største og kjent for sitt innholdsrike og mangfoldige dokumentarprogram. En av de største satsingene er viet klima og miljø under vignetten «Klimafestivalen Himmel & Hav!» Som del av Klimafestivalen § 112 presenterer BIFF noen av de fremste filmene om klima og miljø fra de siste årene på strømmetjenesten vår BIFF+! Klimafestivalen § 112 markeres i 2021 fra 12.-31. januar.

Filmene finner du på http://se.biff.no, hvor de kan leies for 40kr. Filmene er tilgjengelig allerede fra 12. januar!

Om Klimafestivalen § 112:
Klimafestivalen § 112 vil inspirere befolkningen til å støtte opp om de samfunns- og livsstilsendringer som må gjøres for å sikre et stabilt klima og et bærekraftig samfunn. Vi ønsker å skape en fest for den grønne bølgen og feire endringskulturens positive sider. Vi ønsker å kaste lys over det enorme klimaengasjementet som finnes i Norges befolkning, spre kunnskap og skape enda mer engasjement.

Du kan lese mer om festivalen på http://klimafestivalen112.no

Om BIFF+:
BIFF+ er en strømmetjeneste fra Bergen internasjonale filmfestival, tilgjengelig hele året og for hele landet. Den krever ikke abonnement, man leier kun de filmene man vil se. Den er også tilgjengelig som App til Apple og Android, som gjør det lettere å strømme fra telefon, nettbrett eller PC til TVen.