BIFF 2019: 25. september - 3. oktober

Billettinformasjon 2016

 

Enkeltbilletter: kr. 90,- (+ gebyr ved kjøp på internett).

BIFF-rabattkort: kr. 650,- (kr. 650,- + kr. 20,- for selve rabattkortet) = 10 billetter (kr. 65,- pr. billett). Kortet kjøpes i billettkiosk på Bergen kino. Kortet er ikke personlig, og kan deles med andre og brukes av flere til samme visning. Med kortet kan du kjøpe billetter på internett, i automater eller billettkiosk på Bergen Kino. Internettbilletter skrives ut i automat eller i billettkiosk.

Har du BIFF-rabattkort fra i fjor? Bruk det i år! Om du har glemt koden får du ny i billettluken. Kortet kan fylles på med minimum kr. 195,-, tilsvarende tre billetter.

Hvordan bestille billetter med BIFF-rabattkort på internett?Velg billettkategori «BIFF-kort». Tast inn ditt kortnummer i feltet Kinokortnr og pin-kode. Ta med kortet til kinoen og stikk det inn i billettautomat. Billett skrives automatisk ut.

SPESIALBILLETTER, kjøpes i billettluke:

Gruppeprisbilletter for skoleklasserá kr. 40,- (minimum 10 stk.) for visninger med start før kl 15.00. Disse bestilles på Bergen Kinos telefon 55 56 90 54 (kl. 10–14) og hentes/betales i billettluken.

Rullestolbrukerkr. 65,- for bruker inkludert billett for ledsager.

BT Fordel gir billetter til 65,-. Husk BT Fordel-kort.

Ungdom 15–19 år får kjøpe billetter til kr. 50,- i billettluke.

AKKREDITERINGER

Akkrediterte og frivillige må hente ut billetter i billettlukene.
Det skal forevises både billett og akkrediteringskort/frivilligbånd ved inngang til kinosalene.

GENERELLE OPPLYSNINGER

  • Billetter og BIFF-rabattkortselges i Bergen Kinos billettluker i Magnus Barfot kinosenter (Magnus Barfotsgt. 12) og i Konsertpaleet (Neumannsgt. 3). Under filmfestivalen er lukene i Magnus Barfot åpne fra kl 09.00.
  • Billetter til visninger utenom Bergen Kino kjøpes på samme måte via nett eller billettluke. Disse må hentes ut i luke eller automat på Bergen Kino. Cinemateket, Røkeriet og Tivoli har også billettsalg i døren (kun fullpris = kr. 90,-)
  • Telefonbestillinger: Det er IKKE mulig å reservere/bestille/kjøpe billetter over telefon (unntatt skolebilletter).
  • Unummererte plasser: Det er unummererte plasser under BIFF.
  • Forestillingsstart: Forestillingene starter presis (ingen reklame).
  • Aldersgrense: Generell aldersgrense er 15 år. Noen filmer kan ha andre aldersgrenser. Se omtale av den enkelte film.
  • Forbehold om programendringer. Eventuelle endringer vil bli annonsert på www.biff.no og ved oppslag på Magnus Barfot kinosenter. De som har kjøpt/tatt ut billett til en forestilling som er blitt avlyst, kan bytte denne billetten til en annen forestilling.