BIFF 2018: 26. september - 4. oktober

Billettinformasjon 2017

 

Billetter kan kjøpes på bergenkino.no eller biff.no, i Bergen Kino sin app og i kioskene på Bergen Kino. Billetter kjøpt på nett eller i app trenger ikke å skrives ut. Vis mosaikkoden (QR-koden) når du går inn i salen.

Enkeltbillett:

kr 90 ved kjøp på nett eller i Bergen Kino-appen

kr 95 ved kjøp i kiosken på Bergen Kino

BIFF rabattkort:

kr 65 ved kjøp på nett. NB! En kan dessverre ikke kjøpe billetter med BIFF-kort i Bergen Kino-appen.

kr 70 per billett ved kjøp i kiosken på Bergen Kino

Kortet kjøpes i kioskene på Bergen Kino, og koster kr 650 + kr 20 for selve kortet, tilsvarende 10 billetter med nettrabatt. Kortet er gyldig til 2 festivaler. Har du BIFF-kort som ble kjøpt i fjor, kan du bruke det igjen i år.

Her kan du sjekke om ditt BIFF-kort kan brukes på årets BIFF og saldoen på kortet. Om du har glemt koden til BIFF-kortet ditt, får du ny i kiosken på Bergen Kino.

Kortet er ikke personlig, og kan deles med andre og brukes av flere til samme visning. Kortet kan fylles på med minimum kr 195 tilsvarende tre billetter med nettrabatt.

Cinemateket USF, Røkeriet USF og Tivoli (Det Akademiske Kvarter) har kun fullpris (kr 95) billettsalg i døren. Billetter til visninger utenom Bergen Kino kjøpes på vanlig måte via internett eller billettkiosk.

GENERELLE OPPLYSNINGER

Unummererte plasser på alle filmvisninger.

Filmvisningene starter presis (ingen reklame).

Generell aldersgrense er 15 år.

Forbehold om programendringer: Eventuelle endringer vil bli annonsert på www.biff.no og ved oppslag på visningssted. Publikum rammet av avlysning kan bytte billetten til en annen filmvisning.

SPESIALBILLETTER

BT Fordel: kr 60. Husk BT Fordel-kort. Må kjøpes i billettkiosk på Bergen Kino

Ansatte ved Universitetet i Bergen: kr 60. Husk ansattkort.

Rullestolbruker/honnør: kr 65. Gjelder for en billett per forestilling.

Personer med ledsagerkort: 65 kr. Inntil to rabatterte billetter per forestilling. Velg honnørpris på nett.

Kinosonen: kr 65. Må kjøpes på nett eller i app.

Akkrediterte og frivillige må hente ut billetter i kiosk for visninger samme dag og neste dag på Bergen Kino, også for visninger på andre arenaer. Vis både billett og akkrediteringskort/frivilligbånd ved inngang til kinosal.