AKKREDITERING

Bransjeakkreditering i salg

Akkreditering

BIFF ønsker bransje og film- og mediestudenter velkommen til årets festival. Bransjeakkreditering gir tilgang til alle BIFFs filmvisninger.

Priser

Ordinær bransjeakkreditering – 1300 kr

*Rabattert bransjeakkreditering – 900 kr

-> Kjøp akkreditering her

*Det gis mulighet for rabattert akkreditering for medlemmer av Norsk Filmforbund, Norske Filmregissører, Norsk Skuespillerforbund / Representanter fra filmklubber, cinematek og filmfestivaler / Representanter fra kinoer i kategori 3-5 / Film- og mediestudenter / Husk dokumentasjon på at du har rett på rabatt når du henter ut akkrediteringskortet.

Bransjeakkreditering gjelder for personer som jobber med produksjon eller formidling av film. Akkreditering er personlig og kan ikke overdras til andre. 

-

Om akkrediteringskortet

Akkrediteringskortet er et fysisk kort med qr-kode og et personlig nummer. Det er reservert en kvote billetter for akkrediterte til hver visning, og du kan hente ut billett tidligst 48 timer før visningen.

For å ta ut billett digitalt: Bruk ditt personlige nummer for å hente ut billett på biff.no. Velg billettypen Akkreditering, og trykk 'gavekort / verdikort-feltet' og fyll inn nummeret på akkrediteringskortet. Med en bruker på biff.no kan du lagre akkrediteringskortet, og enkelt velge det når du skal ta ut billett.

For å ta ut billett fysisk: Du viser kortet i kiosken på Bergen kino for å ta ut billetter til filmene du vil se. 

-

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg gå rett inn i salen med akkrediteringskort? Nei, du må ha billett til hver visning. Husk å ta ut billett i forkant av visningen.

Det er ingen ledige billetter til filmene jeg vil se: Hvis visningen er utsolgt på nett, må akkrediterte hente ut billett i kiosken på Bergen kino. Reservasjoner for akkrediterte frigjøres 2 timer før visningen.

Jeg får opp 'Feil: Card limit reached' - hva er galt? Du kan kun ta ut én billett til hver film. Hvis du har tatt ut billett til en film, så vil den vise feilmelding hvis du prøver å ta ut billett til samme film samme eller en annen dag.

Kan jeg kansellere billetter jeg ikke får brukt? Ja, lever inn fysiske billetter i kiosken på Bergen kino, eller trykk Kanseller i billett-eposten eller på billettoversikten på brukeren din på biff.no. 

-

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Har du et nakkebånd fra før av? Ta det gjerne med!

Vi ønsker å oppfordre til gjenbruk av bånd til akkrediteringskortene. Kanskje har du ett fra før som kan gjenbrukes? Ta det med! 

-

Åpningstider for henting av akkreditering i 2023

Festivalens akkrediteringsstand er åpen i dagene før og under festivalen. I år finner du akkrediteringen i foajeen på Konsertpaleet på Bergen kino. 

Lørdag 14. oktober 12:00–18:00

Søndag 15. oktober 12:00–18:00

Mandag 16. oktober 11:00–19:00

Tirsdag 17. oktober 11:00–19:00

Onsdag 18. oktober 09:00–11:00 (Kulturhuset) + 11:00–19:00

Torsdag 19.–onsdag 24. oktober 11:00–19:00

NB! Akkrediteringen er ikke åpen de to siste festivaldagene

-

Spørsmål? Send en epost til akkreditering@biff.no

se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
{{loaderText}}