Bli med som frivillig på BIFF

Meld deg som frivillig på Norges største filmfestival!

FRIVILLIG PÅ BIFF 2024 - PÅMELDINGEN ÅPNER SNART!

BIFF er den største filmfestivalen i Norge, både i antall gjester som besøker og i antall viste filmer. Dette er bare mulig ved hjelp av våre fantastiske frivillige, så bli med oss ​​og bli en del av festivalen vår fylt med fantastiske mennesker, filmer og arrangementer!

Årets festival 16. - 24. mai vil bestå av 9 dager med mange gode filmer, arrangementer og opplevelser! Som frivillig vil du kunne oppleve hele festivalen bak kulissene, være med på spesialvisninger for frivillige, samt møte likesinnede mennesker som elsker film og festival.

Som frivillig vil du motta:

  • Vakt i og / eller rundt festivalperioden.
  • En festival t-skjorte og en festival tote bag.
  • Et gratis måltid i skift som er over 5 timer.
  • En invitasjon til frivilligfesten etter festivalen.
  • Billetter til nesten ubegrensede visninger (noen frivillige har sett opptil 50 filmer under festivalen)
  • Få innsikt i festivalen og være en del av et hardtarbeidende og kreativt team av mennesker.
  • Få en opplevelsesrik festivalopplevelse og mange nye venner!

Som frivillig forplikter du deg til mellom 20 og 25 timer med frivillighet som skal fullføres innen årets festival.

Les mer om arbeidsoppgavene under.

Har du spørsmål? Ta kontakt på frivillig@biff.no

<br>


Frivilligoppgaver:

Akkreditering: Hovedoppgaven er å ta imot deltakere og festivalens gjester ved å dele ut akkrediteringsmapper, formidle informasjon og yte service. Du er en av de første personene de møter på festivalen, så her gjelder det å være glad i å kommunisere med folk. Det er ønskelig at du kjenner til alle arenaene og har gode språkkunnskaper.

Kinovert: Som kinovert er du en av de som mest kontakt med publikum. Du bidrar på de ulike arenaene der det vises film med innslipp, rydding av saler, informasjon og være behjelpelig ved skolevisninger. Dette er den gruppen vi har behov for flest frivillige.

Distribusjon: Har du god kjennskap til Bergen og liker å gå? Jobben er å henge opp plakater, dele ut flyers og kataloger i nærområdet både før og under festivalen. Dette er en jobb som man kan fordele i kortere vakter over flere dager, og hvis man ønsker kan man være ferdig før festivalen begynner.

Sjåfør: Er du serviceinnstilt, har førerkort og god kjennskap til Bergen? Som sjåfør er hovedoppgaven å kjøre gjester samt ulike leveranser til og fra festivalens ulike arenaene. Her er en forutsetning at du kan yte god service og hjelpe til med bagasje og lignende.

Festivalassistent/Runner: Er du allsidig og trives med en? Hovedjobben din er å være tilgjengelig for oppgaver som oppstår underveis i løpet av skiftet. Det er stor variasjon i både arbeidsoppgaver og arbeidsmengde. Dette er en variert, og til tider utfordrende jobb. Om du er stødig i sosiale medier vil det kunne være arbeidsoppgaver innenfor dette også.

Infobod: Er du glad i å prate med folk? Hvert år har BIFF en informasjonsstand på Magnus Barfot. Her skal du være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, frivillige, presse og gjester for så å videreformidle dem til de riktige kanalene i organisasjonen. Du kan også anbefale filmer til publikum som kommer innom for å få filmtips. Stillingen forutsetter serviceinnstilling og selvstendighet og gode språkkunnskaper er nødvendig.

Praktisk produksjon: Dette er en jobb for folk som nyter en variasjon i frivillighetsopplevelser. Det inkluderer rigging før og etter festivalen, rigging til fester og andre arrangement. Du vil også være vert på forskjellige fester. Det er et pluss hvis du har førerkort for bil.

Fotograf: Ettersom det er mange spennende ting som foregår under festivalen ønsker vi å dokumentere dette. Det er en fordel om du er interessert i sosiale medier ettersom vi vil dele de flotte øyeblikkene med publikum. Til denne jobben trenger du eget kamera og datamaskin til redigering.

Skiftansvarlig: Liker du å ha ansvar og bygge gode team? Skiftansvarlig har ansvar for de frivillige på Magnus Barfot og er kommunikasjonsleddet mellom arenaen og frivilligkoordinator. Her har man oversikt over hva som skjer på arenaen når det gjelder visninger og Q As (spørsmålsrunder med regissør/medvirkende/gjest etter visninger).

Gjestevert: Alltid på rett sted til rett tid? Fleksibel? Dine venner ser deg som en hjelpende hånd de kan stole på? Vær vår gjestevert. Sørg for at festivalgjestene våre vet hvor de skal være og når, og vær den de tar kontakt med når de har spørsmål knyttet til festivalen.

Interessert? Meld deg på her!

{{loaderText}}