Arena live med Signe Rosenlund-Hauglid

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Møt Signe Rosenlund-Hauglid i samtale med NRK Arenas programleder Jeannette Platou

Lørdag 22. oktober 11:00–12:00 | Rommet, Vaskerelvsmuget 7 | Gratis og åpent for alle

Regissør Signe Rosenlund-Hauglid har laget en viktig og vanskelig dokumentar om voldtekt. Møt henne i samtale med NRK Arenas programleder Jeannette Platou på Rommet lørdag 22. oktober 11:00.

I dokumentarfilmen IKKE EN SÅNN FYR møter vi tre menn i alderen 20 til 27 år som soner fengselsdommer for å ha begått voldtekter på eller i forbindelse med fest. Hvorfor ville Rosenlund- Hauglid lage en film med fokus på gjerningsmennenes opplevelser? Regissøren har selv anmeldt en festvoldtekt, så hvordan påvirker det hennes tilnærming til mennene hun intervjuer? Hva vil hun oppnå med filmen? Og hva har det kostet henne å lage den?

IKKE EN SÅNN FYR har premiere på BIFF!

se senere
Flere detaljer

Arena:

NRK P2s kultursatsing, «Arena», gir deg det du trenger å vite om de brennhete diskusjonene og sakene i populærkulturen, medier, film, TV, musikk, bøker, spill og mote.

Med nysgjerrighet og et kritisk blikk gir programleder Jeannette Platou deg bakteppet for sakene som preger nyhetsbildet. Arena ligger alltid tilgjengelig i appen NRK Radio og sendes direkte på P2 mandag-torsdag kl 15-16.

{{loaderText}}