Guide til BIFF

Overveldet av festivalprogrammet? Her er noen tips!

Guide til BIFF

Overveldet av festivalprogrammet? Med over 120 langfilmer, mer enn 40 kortfilmer og over 350 visninger i løpet av 8 dager, kan det være utfordrende å navigere i filmjungelen BIFF. Her er noen tips vi håper kan hjelpe! 

Opprett en profil på biff.no: Her kan du lagre din helt egne filmsamling og legge inn vurderinger av filmene, samt holde oversikt over dine billetter og betalingskort. For å unngå kø i kiosken, oppfordrer vi til billettkjøp på nett. Billettprisene ligger på 75-110 kr, les mer her.  

VELG FILM

Filmene kan filtreres på filmoversikten ved hjelp av kategori, konkurranseprogram og tema. Her er en liten oversikt over innfallsvinkler til programmet: 

se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer

På jakt etter anbefalinger?

Under BIFF vil staben dele sine anbefalingslister på Facebook og InstagramFørst ut er festivalsjef Tor Fosse.

-

PLANLEGG FESTIVALEN

Lommeprogram/visningsoversikt finnes i det trykte lommeprogram-heftet som er å finne på våre arenaer og rundt omring i Bergen sentrum.

  • Bla i årets timeplan for 2023 her
  • Visninger merket med Q&A i lommeprogrammet vil ha festivalgjester tilstede, f.eks. filmskapere eller medvirkende. Q&A står for «questions and answers», og betyr at det blir en kort spørsmålsrunde (10 min) etter filmen, der publikum har mulighet til å stille spørsmål til festivalgjesten. 
  • Fargekoder: Nederst på sidene i visningsoversikten, ser du en indikasjon på hvilken kategori/type film det er.
  • Konkurransefilmer: K i venstre hjørne betyr at filmen er i konkurranse, og kan vinne en pris under festivalen.
  • Antall visninger: Det er merket hvilken visning og totalt antall visninger på hver film: 1:3 betyr at dette er den første av 3 visninger. 

LETTERBOXD

Her finner du BIFF-programmet 2023 samlet i en Letterboxd-liste 

KJØP BILLETTER

For å unngå kø i kiosken, oppfordrer vi til billettkjøp på nett. Billettprisene ligger på 75-110 kr, les mer her.  

DELTA PÅ BIFF

  • BIFF-visninger har unummererte plasser og starter presis (nesten ingen reklame). Generell aldersgrense er 15 år, men vi har også en babykino-visning.
  •  Kinosaler: Konsertpaleet (KP) og Lux er på Bergen Kino. Tivoli (TIV) og Storelogen er på Det Akademiske Kvarter. Cinemateket i Bergen (CIN) og Røkeriet USF (RØK) er på Verftet USF. Les om våre arenaer.
  • Samtaler og arrangement: I tillegg til våre kinosaler, blir det arrangementer i Kulturhuset, samt spesialvisninger på andre arenaer. 
  • Digital festival hjemme: På vår strømmetjeneste BIFF+ finner du et utvalg filmer fra årets festival, samt en voksende samling tidligere BIFF-favoritter. Lag din egen hjemmefilmfestival med kvalitetsfilm på se.biff.no.
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
se senere
Flere detaljer
{{loaderText}}