Samtale: Cesária Evora – kreativitetens pris

Samtale: Cesária Évora – kreativitetens pris

Mandag 24. oktober 21:00, Kulturhuset i Bergen (Lillesalen) - Gratis og åpent for alle

Tema for samtalen er psykisk helse og rusmisbruk i musikkbransjen. 

Gjennom private opptak og intervjuer med venner og familie, tegner CESÁRIA ÉVORA et sammensatt bilde av en person som brant for kultur og internasjonal solidaritet, men som også slet med alkoholproblemer og sin psykiske helse.

I forbindelse med visningen mandag 24. oktober blir det panelsamtale på Kulturhuset i samarbeid med Musikkontoret Brak.

I panelet:

ANGELO REIRA (Artist)
Angelo Reira entret musikkbransjen med et smell i 2016 med sin autentiske tilnærming til sin historiefortelling. Trond Angelo har også offentlig delt sine erfaringer om rusmisbruk og psykiatribehandling.

KARI LOSSIUS (Psykologspesialist)
Kari Lossius har jobbet med rusproblematikk siden 1986. Hun har i denne perioden arbeidet som terapeut, forsker og leder. Kari Lossius har vært spesialist i klinisk psykologi siden 1989 og er medforfatter av flere bøker innen emneområdene psykologi, rus og behandling. I tillegg har hun skrevet flere fagartikler og kronikker.

RAGNHILD SEVEREIDE (Moderator)
Ragnhild Severeide er booking- og arrangementetskoordinator på USF Verftet. Hun har i flere år jobbet med likestilling og mangfold som styreleder og senere arrangementsansvarlig i AKKS Bergen. I tillegg til dette har hun skrevet for GAFFA Norge og Musikknyheter.no, og holdt flere kurs og foredrag om blant annet booking, ungdomsmedvirkning og frivillighet. 


Filmen vises i Tivoli på Det Akademiske Kvarter klokken 18:30. Ordinært billettsalg.

se senere
Flere detaljer
{{loaderText}}