2008 • 1t 25m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
1234
Regi
Giles Borg
En film om å starte band – oppturene, nedturene, jentene, musikken og jakten på platekontrakt

Stevie er singel og sitter fast i en jobb han hater. Livet hans ser i det hele tatt ganske grått ut. Men han har i det minste musikken. Sammen med kameraten Neil starter han et band sammen med den mer erfarne og ambisiøse Bill og hans venninne Emily. Det ligger an til utfordringer både på det profesjonelle og det personlige plan, i det Stevie med stort pågangsmot forsøker å få platekontrakt. Han lærer etter hvert at å overkomme uenighetene og å takle konfliktene som oppstår innad i bandet er en vel så stor utfordring som det å slå igjennom som rockestjerne.

Stevie og Neil er en underholdende filmduo, og vennskapet dem i mellom blir formidlet gjennom et godt og velregissert manus. Regissør Giles Borg fanger både gleden over musikken når bandet fungerer som best, og den store frustrasjonen når det ikke funker i det hele tatt. 1234 er en morsom og underholdende film, båret fram av gode skuespillerprestasjoner og mye god musikk.

Regi

Giles Borg (1966) er født i England, og har skrevet og regissert flere kortfilmer og jobbet med både reklamefilm og musikkvideo. 1234 er hans første langfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}