BIFF 2004

A Dirty Shame

2004 • 1t 33m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
A dirty shame
Språk
Engelsk
Regi
John Waters
Manus
John Waters
Foto
Steve Gainer
Produsent
Christine Vachon, Ted Hope

Sylvia Stickles driver en dagligvarebutikk og holder orden på familien, som består av den seksuelt frustrerte ektemannen Vaughn, og deres datter, en go-go-danser med abnormt store bryster. Kona i huset har for mye å gjøre til å bry seg om ekteskapelige plikter, men dette blir det en dramatisk forandring på når hun havner i en bilulykke. Hjernerystelsen hun pådrar seg får seksualdriften hennes til å løpe løpsk, og ektemannen får plutselig nok å henge fingrene i. Vaughn forstår etter hvert at noe er galt. Flere enn Sylvia rammes av samme syndrom, og Vaughn blir bekymret for at de seksuelt utagerende vil ta over byen. Han bestemmer seg for å ta opp kampen, støttet av sin sex-hatende nabo.

Med A DIRTY SHAME gjør John Waters nok et dykk ned i underlivet til Baltimores innbyggere. Som vanlig kommer han opp igjen med en hysterisk morsom historie i en kinky innpakning.

Regi

JOHN WATERS (1946) er født i Baltimore, og legger handlingen i filmene sine til denne byen. På premieren for hans første spillefilm ble han arrestert for uanstendighet, men dette har tydeligvis ikke fått Waters til å roe seg ned. Regissøren er kjent for sin bruk av camp, kitsch og vulgariteter. Bak all trashen ligger imidlertid alltid en søt historie der de gode stort sett seirer. Hans første storproduksjon var HAIRSPRAY (1988). Til tross for at han opererte med større budsjett etter denne filmen, beholdt han den kreative kontrollen over produksjonene. Nittitallsfilmene framstår som mer polerte og veloppdratte enn hans første filmer, men Waters særegne humor er intakt.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}