A LONG AND HAPPY LIFE er et utpreget russisk samtidsdrama om..." /> A LONG AND HAPPY LIFE er et utpreget russisk samtidsdrama om..."/> A LONG AND HAPPY LIFE er et utpreget russisk samtidsdrama om...">
BIFF 2013

A Long and Happy Life

2013 • 1t 17m • Russland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Dolgaya schastlivaya zhizm
Språk
Russisk
Undertekster
Engelsk
Regi
Boris Khlebnikov
Manus
Boris Khlebnikov, Aleksandr Rodionov
Foto
Pavel Kostomarov
Produsent
Andrei Murtazaliev
Tradisjon og korrupsjon på den russiske landsbygden

I A LONG AND HAPPY LIFE møter vi Sasja, som nylig har forlatt storbyen til fordel for det gode livet på den russiske landsbygden. Han kjøper en gammel bondegård og innleder et forhold til en kvinne. Drømmen om et enklere og bedre liv synes å være i ferd med å gå i oppfyllelse, men lykken er forbigående. Når den russiske staten begynner å ekspropriere bondegårder og små jordbruksbedrifter i distriktet, brer misnøyen seg raskt i det lille samfunnet. Sasjas første innskytelse er å ta i mot pengene og starte opp på nytt et annet sted. Men etter hvert innser han at han rett og slett ikke kan unnslippe korrupsjonen og den hensynsløse jakten på profitt som har infisert det russiske samfunnet etter Sovjetunionens kollaps. Sasja bestemmer seg for å ta opp kampen mot myndighetene, og til slutt blir han stående helt alene.

A LONG AND HAPPY LIFE er et utpreget russisk samtidsdrama om en mann som slites mellom det moderne Russlands korrupte velstand og livet i et tradisjonsrikt bondesamfunn.

Regi

BORIS KHLEBNIKOV er en ung og lovende russisk filmregissør. Hans første langfilm, KOKTEBEL, var et samarbeidsprosjekt med vennen Alexej Popogrebski, og ble vist ved filmfestivalen I Berlin I 2004.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}