BIFF 2011

A Matter of Taste

2010 • 1t 08m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
A Matter of Taste
Regi
Sally Rowe
Hva må til for å bli en av verdens beste kokker?

Mat kan være et middel for å skape et kreativt uttrykk og en overjordisk sanseopplevelse. Som 24-åring ble Paul Liebrandt den yngste kokken noensinne som har fått tre stjerner av The New York Times. Veien videre i storbyens nådeløse gourmetverden ble imidlertid kronglete. Matkritikeren William Grimes kalte Liebrandt ”en pianist som har funnet et par dusin ekstra tangenter”. På den andre siden omtalte Jonathan Gold maten hans som ”resultatet av et mislykket eksperiment”.

Vi følger Liebrandts oppturer og nedturer gjennom et tiår, både som kulinarisk perfeksjonist på kjøkkenet og i hans konfliktfylte forhold til restauranteiere og matkritikere. Møt kokken, fornyeren, artisten og provokatøren i hans kamp for anerkjennelse som en av verdens beste kokker.

Regi

Sally Rowe kommer fra New Zealand, og begynte å jobbe som filmklipper i Los Angeles og New York på nittitallet. I 2001 gikk hun over til filmsettet som manuskonsulent på en rekke uavhengige filmer og det Emmynominerte ”Chappelle’s Show”. A MATTER OF TASTE er hennes debut som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}