Noma i København er ikke bare en av verdens mest anerkjente restauranter. Med årene har den også blitt sentrum for en kulinarisk bevegelse som ser på matlaging i en større sosial og økologisk kontekst. Mang en stjernekokk har hatt sine formative år på Noma og deretter reist videre ut i verden for å utforske andre mattradisjoner og miljøer. A TASTE OF SKY er en film om Noma-grunnlegger Claus Meyers arbeid i Bolivia, hvor han i 2012 startet Gustu, som er et forsøk på å se om Nomas suksess kan gjenskapes på den andre siden av verden. Gustu er en kombinasjon av gourmetrestaurant i toppsjiktet og kokkeskole for vanskeligstilt ungdom.
I filmen møter vi Kenzo, som er vokst opp blant jegere i Amazonas, og Maria Claudia, som stammer fra høylandet i Andesfjellene. Begge har flyttet til La Paz for å gå i lære på Gustu i håp om å sikre seg en bedre fremtid. A TASTE OF SKY er en utsøkt fotografert dokumentar om gastronomi, lokale tradisjoner, og matlaging som utgangspunkt for forståelse og samarbeid på tvers av kulturer.
Michael Lei (Kina/USA) A TASTE OF SKY er Leis første helaftens dokumentarfilm.