Dianas frykt for å bli oppdaget, og dermed å måtte ta ansvar..." /> Dianas frykt for å bli oppdaget, og dermed å måtte ta ansvar..."/> Dianas frykt for å bli oppdaget, og dermed å måtte ta ansvar...">
BIFF 2013

A Teacher

2013 • 1t 15m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
A Teacher
Språk
Engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Hannah Fidell
Manus
Hannah Fidell
Foto
Andrew Droz Palermo
Produsent
Hannah Fidell
Hey! Teachers! Leave them kids alone!

Diana arbeider som lærer på en videregående skole i Texas. Hun er ung, vakker og godt likt av både kolleger og elever. Men livet hennes går fra ukomplisert til farlig innviklet når hun innleder et forhold til sin elev Eric – et forhold som raskt spinner ut av kontroll. Historien om den voksne mannen og den unge kvinnen er utbredt, både i fiksjonens verden og ikke minst i media. I A TEACHER snur regissør Hannah Fidell denne dynamikken på hodet, men den grunnleggende relasjonen mellom den erfaringshungrige tenåringen og autoritetsfiguren som burde vite bedre er den samme.

Dianas frykt for å bli oppdaget, og dermed å måtte ta ansvar for sine handlinger, vokser parallelt med at hennes forelskelse i den bekymringsløse Eric går over i en altoppslukende besettelse. Ved hjelp av effektfull klipping og suggererende bruk av lyd og bilde, leverer Fidell et intenst medrivende og spennende drama om en kvinne hvis begjær presser henne til å tøye sine grenser til bristepunktet.

Regi

HANNAH FIDELL er en amerikansk regissør, manusforfatter og produsent, som i 2012 ble utnevnt som en av «the 25 New Faces of Independent Film» av Filmmaker Magazine. A TEACHER er hennes første langfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}