A WHOLE LOTT MORE følger de ansatte og ledelsen i den «ideal..." /> A WHOLE LOTT MORE følger de ansatte og ledelsen i den «ideal..."/> A WHOLE LOTT MORE følger de ansatte og ledelsen i den «ideal...">
BIFF 2013

A Whole Lott More

2013 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
A Whole Lott More
Språk
Engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Victor Buhler
Foto
Victor Buhler
Produsent
Mike Lerner
Tangerudbakken, USA

Den økonomiske krisen førte til mye omtalte konkursbegjæringer i den amerikanske bilindustrien. Mindre omtalt er disse nedleggelsenes ringvirkninger for Lott Industries, en bedrift startet i 1956 av psykisk utviklingshemmede barns foreldre. Bedriftens mål er å tilby jobber til psykisk utviklingshemmede og samtidig gå med overskudd. Før finanskrisen inntraff hadde Lott Industries tusen ansatte fordelt på tre anlegg hvor de hovedsakelig arbeidet med å produsere deler for Ford. Så gikk Ford konkurs, og ledelsen i Lott måtte ta opp kampen mot det nådeløse markedet og en kommune som ønsker å prioritere annerledes.

A WHOLE LOTT MORE følger de ansatte og ledelsen i den «idealistiske» bedriften Lott Industries under økonomiske nedgangstider, og gir unikt innblikk i utviklingshemmede menneskers kamp for å få være til nytte for samfunnet. A WHOLE LOTT MORE er en tankevekkende skildring av hvordan finanskrisen påvirker en av de svakeste gruppene i det amerikanske samfunnet.

Regi

VICTOR BUHLER har regissert og produsert både dokumentarer og spillefilmer. I 2006 ble hans dokumentar RIKERS HIGH nominert til Emmy, og vant NY Loves Film-prisen for beste dokumentar.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}