BIFF 2016

Absolutely Fabulous: The Movie

1t 30m • England

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Absolutely Fabulous: The Movie
Språk
engelsk
Undertekster
norsk
Regi
Mandie Fletcher
Manus
Jennifer Saunders
Patsy og Edina er tilbake!

ABSOLUTELY FABULOUS er en av tidenes mest populære britiske komiserier, og siden spesialepisoden som markerte seriens tjueårsjubileum i 2012, har fans over hele verden ventet tålmodig på å høre mer fra de evig glamorøse venninnene Patsy og Edina. Den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves, og med ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE er Joanna Lumley og Jennifer Saunders tilbake i widescreenformat. Med seg har de sine trofaste motspillere Julia Sawalha, June Whitfield og Jane Horrocks, i tillegg til blant andre Jon Hamm, Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, Dame Edna og selveste Kate Moss.

Og nettopp Moss spiller en sentral rolle i filmen, for under en fasjonabel lanseringsfest forsvinner nemlig supermodellen i Themsen, og Patsy og Edina blir anklaget for å ha drept henne. På flukt fra medias søkelys ender de to opp på Den franske rivieraen, hvor de trives så godt at de begynner å pønske ut en plan for å unnslippe sine liv i London, slik at de kan leve det gode liv på permanent basis.

 

PS. Feil i lommeprogrammet, ingen visning onsdag 28. september kl 23:05.

Regi

Mandie Fletcher (USA, 1954) Filmer i utvalg: MY SO CALLED LIFE SENTENCE (2011), ACCIDENTAL FARMER (2010), DEADLY ADVICE (1994)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}