BIFF 2006

AISLADOS

2005 • 1t 20m • Spania

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Aislados
Regi
David Marqués
Gamle venner møtes på Ibiza og deler morsomme betraktninger om livet, damer, Commodore 64 og alt

AISLADOS er en drita vittig lavbudsjettskomedie med universell humor. To gamle venner som nettopp har rundet tredve, møtes i en lånt villa på barndommens Ibiza. De drikker, røyker og snakker ustanselig om alt mellom himmel og jord, for eksempel damer, Commodore 64, dop og hvem som er kjipest av franskmenn og italienere. De to slaskene blir vartet opp av en underlig franskmann som er kamerat av husets eier. De to er profesjonelle snyltere med lite selvinnsikt, og utnytter enhver mulighet til å få husvære og mat uten å løfte en finger. De gjør også narr av alt og alle. Særlig pretensiøse studiner som kommer med dype analyser av treige iranske filmer får passet sitt påskrevet. 

Filmen er laget nærmest gratis, med et ledig hus, et kamera og et par filmentusiaster. Målet var å lage en film der lite skjer, men som forlenger livet ved hjelp av en god dose latter, fjernt fra høytsvevende tolkninger av symbolikken i persiske barn som bruker ti minutter på å gå over lerretet. Slett ikke ulik CLERKS.

AISLADOS betyr isolert, men deles tittelen er midten Isla = øy, og endene a dos = på tomannshånd.

 

Regi

David Marqués (f. 1972) fra Valencia debuterte med komedien CUALQUIERA i 2003. ISOLERT er hans andre spillefilm, og forøvrig kan han skilte med en lang fartstid innen kortfilm og reklame. Han har en flott følelse for komikk.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}