BIFF 2004

Alien Vs. Predator

2004 • 1t 40m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Alien Vs. Predator
Språk
Engelsk
Regi
Paul W.S. Anderson
Manus
Paul W.S. Anderson, Shane Salerno
Produsent
John Davis, David Giler, Walter Hill, Gordon Carroll

Hva kan være mer skremmende enn monsteret i PREDATOR, eller den åttende passasjeren i ALIEN? Kanskje en film der begge disse styggingene er med? I ALIEN VS. PREDATOR får du iallfall dobbel dose til enkel pris.

Vi blir med en arkeologisk ekspedisjon til Antarktis, hvor industrimagnaten Charles Weyland finansierer en forskningsreise for å finne ut hvorfor en voldsom varmeutvikling plutselig har funnet sted der nede. Forskerne snubler over en pyramide, og tror de har funnet restene av en eldgammel kultur. Når de trer inn i pyramiden, viser det seg at hele konstruksjonen er en svær labyrint, der veggene hele tiden flytter på seg. Og akkurat da forskerene håpte de hadde brukt opp uflaksen sin, åpenbarer de to verste monstrene fra Hollywoods filmstudioer seg. Det viser seg at kjøtteterne (Predatorene) har fanget et Alien-monster for å få slemmingen til å avle fram avkom. Kjøtteterne bruker nemlig alien-avkommene til å trene opp ungene i et slags bli-voksen-rituale.

Regi

Paul W.S. Anderson (f. 1965) debuterte som spillefilmregissør med den ultravoldelige SHOPPING (1994), med blant andre Jude Law. Regissøren har holdt seg til voldsfilmer etter dette, og blant filmene hans finner vi for eksempel dataspilladapsjonene MORTAL KOMBAT (1995) og RESIDENT EVIL (2002).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}