ALL IS LOST er en film med svært lite dialog og kun én skues..." /> ALL IS LOST er en film med svært lite dialog og kun én skues..."/> ALL IS LOST er en film med svært lite dialog og kun én skues...">
BIFF 2013

All is Lost

2013 • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
All is Lost
Språk
Engelsk
Undertekster
Ingen
Regi
J.C. Chandor
Manus
J.C. Chandor
Å seile sin egen sjø

I det kritikerroste dramaet ALL IS LOST spiller Robert Redford hovedrollen som en godt voksen mann som krysser Det indiske hav alene i en liten seilbåt. Omgitt av endeløst hav på alle bauger og kanter, fylles han av en voldsom indre ro, samtidig som han frydes over nærkontakten med elementene. Men en dag er ulykken ute: Båten kolliderer med en drivende container som etterlater et stort hull i skroget. For en ensom mann i en synkende seilbåt midt i Det indiske hav er gode råd dyre, og den nanvløse seileren må bruke all sin erfaring og kløkt for å unngå å møte sin skjebne på havets bunn.

ALL IS LOST er en film med svært lite dialog og kun én skuespiller, hvilket innebærer at det hviler et svært stort ansvar på denne ene skuespilleren. Robert Redford løser imidlertid utfordringen på ypperlig vis, og det samme kan sies om regissør J.C. Chandor, som har laget en nervepirrende og intenst spennende film som holder sjangerklisjeene på armlengdes avstand.

Regi

JEFFREY C. "J.C " CHANDOR er en amerikansk regissør og manusforfatter. Hans første langfilm, MARGIN CALL (2011) var med i konkurransen om både Gullbjørnen i Berlin og en Oscar for beste originalmanus.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}