BIFF 2002

Alle flyvertinner kommer til himmelen

2001 • 1t 38m • Spania / Argentina

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Todos las azafatas van al cielo

Flyvertinnen Teresa liker seg best på jobb i luften og har problemer med å takle sin tilværelse på jorden. Der er det så mange menn, folk med familie og kvinner som føder og er mødre, og så videre. Kort sagt, alt dette hun ikke vil involveres i. Julián er lege og har nettopp mistet sin kone. Hennes siste vilje var at asken skulle strøs ved verdens ende, hvor deres forhold ble innledet for lenge siden. Ushuaia heter byen ved verdens ende, hvor Julián og Teresa møter hverandre tilfeldig. De bor på samme hotell, vegg i vegg og ser på samme TV-kanal, hvor kveldens program handler om hvordan man best kan ta livet av seg.

ALL FLYVERTINNER KOMMER TIL HIMMELEN er en bittersøt historie fra Argentina. Den er samtidig en hyllest til livet og ikke fullt så deprimerende som det høres ut. Faktisk er den temmelig morsom også, på sitt melankolske vis.

Regi

Daniel Burman er født i Buenos Aires i 1973. Hans studiekombinasjon er audiovisuell mediaproduksjon og jus! Han har arbeidet med film siden 1992 og denne er hans tredje spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}