BIFF 2001

AMERICAN PIE 2

2001 • 1t 40m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
American Pie 2
Språk
Engelsk
Regi
James B. Rogers
Manus
Adam Herz
Produsent
Warren Zide, Craig Perry, Chris Moore

Et år etter den første filmen American Pie er gjengen tilbake, eller i hvert fall de fleste av dem. Heather har reist til Paris for å studere for sommeren, og det betyr at hennes dyrebare kjæreste Oz er alene hjemme - og som den 19-åringen han er må han styre unna alle fristelser… Han og kameratene Kevin, Jim, Finch og Stifler leier seg et hus ved stranden, og håper på tidenes beste sommerferie. Om de klarer det er selvsagt opp til jentene; Vicky, Michelle, Nadia, Heather og Jessica.

American Pie oppnådde kultstatus blant yngre kinogjengere og de som elsket denne gale pubertetskavalkaden kan glede seg til oppfølgeren. American Pie 2 er laget av den samme gjengen som eneren, med den samme skuespillergruppen. Alle er litt eldre, men vennskapet mellom dem står like sentralt. Regissør J. B. Rogers så oppfølgeren for seg som en utvikling av eneren og humoren er aldri ondskapsfull, men må av og til dykke ned i møkka. Strandhuset er en ”accident waiting to happen, and it does...”

Regi

James B. Rogers regidebuterte med “Say It Isn't So” i 2001, men han har bak seg en rekke filmer som first assistant director, som for eksempel Me, Myself & Irene (2000) ,Gun Shy (2000), American Pie (1999), There's Something About Mary (1998),og Dumb & Dumber (1994). Han var også co-producer på flere av disse filmene. Han dro fra Indianapolis til Los Angeles for å lage film og har arbeidet sammen med både Joe Dante, Roger Corman og Farrelly-brødrene. Han har også arbeidet en del med fjernsynsproduksjoner som for eksempel The Sketch Artist, Midnight Runaround og A Stranger in Town.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}