BIFF 2004

And Thereafter

2003 • 0t 56m • Sør-Korea

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
And Thereafter
Regi
Hosup Lee

En eldre kvinne, Young-Ja Wike, forteller historien om livet sitt til dokumentarfilmskaperen Hosup Lee. Intervjuene ble foretatt over flere måneder mens filmskaperen bodde hos familien Wike på landsbygden i USA.

Mange av de over 10.000 koreanske kvinner som giftet seg og flyttet med amerikanske soldater til USA etter Koreakrigen, har for lengst skilt seg. Men ikke Young-Ja Wike. Vi får her et utrolig spesielt og nærmest privat innblikk i en dysfunksjonell amerikansk familie.

Filmen er bygget opp på en måte som gjør at tilskueren gradvis sitter mer måpende og vantro etter hvert som Young-Ja mister respekten for kamera, og filmskaperen vinner hennes tillit. En liten kvinnes utrolige skjebne, så uendelig trist og vemodig. En film om en kvinne som søkte lykken i sin ungdom og fant alt annet.

Regi

Hosup Lee er født i Seoul og har sin eksamen fra Seouls nasjonaluniversitet. Han tok mastergrad i offentlig administrasjon ved New York University før han dro tilbake til Seoul og arbeidet som produsent og regissør. AND THEREAFTER er hans tiende dokumentarfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}