BIFF 2007

Andrew Jenks, Room 335

2006 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Andrew Jenks, Room 335
Regi
Andrew Jenks
Som 19-åring flytter Andrew Jenks inn på et eldresenter i Florida for å få inntrykk av livet der

19 år gammel kjøper Andrew Jenks seg inn på et eldresenter i USA. Han vil vite mer om hvordan eldre mennesker tilbringer sine siste år – hvilke tanker de gjør seg om det å eldes og kanskje aldri mer komme utenfor senteret. Denne sommeren tilbringer han sammen med en gjeng eldre, spiller bingo med dem, sitter og lytter til deres hverdagslige diskusjoner og krangler, og skifter oksygentank for de som trenger det når det er nødvendig.

Andrew har fått frem fine portretter av beboerne av eldresenteret – her er mye varme og humor, men også vemod. En film for deg som vil ha en dokumentarfilm som skiller seg ut fra de kunstneriske og politiske. Og kanskje du lærer litt mer om å bli gammel i møte med disse menneskene som har levd en stund og dermed stiller bedre forberedt i møte med dine slektninger som drar på årene? For ikke å snakke om din egen alderdom...

Regi

Andrew Jenks går for tiden på Tisch School of the Arts ved New York University hvor han studerer film. I en alder av 16 år grunnla han en filmfestival som er en av landets største ungdomsskolefestivaler. Han har bodd i Nederland og Nepal.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}