BIFF 2021

Annette

2021 • 2t 20m • Frankrike

107 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Annette
Språk
engelsk
Undertekster
norsk
Regi
Leos Carax
Medvirkende
  • Adam Driver
  • Marion Cotillard
  • Simon Helberg
Manus
Ron Mael, Russell Mael
Foto
Caroline Champetier
En fortryllende bisarr musikal fra regissøren av HOLY MOTORS og kultduoen Sparks

Henry og Ann er hverandres rake motsetninger: Han er en bitter og kynisk stand-up-komiker med en forkjærlighet for å sjokkere publikum med alle tilgjengelige virkemidler. Hun er en vakker og internasjonalt anerkjent operasanger, og et ektefødt barn av høykulturens diskrete og sofistikerte verden. De to er også lidenskapelig forelsket i hverandre, og lever ut sin stormfulle romanse midt i medias søkelys. Det tar ikke lang tid før forholdet resulterer i et kjærlighetsbarn, og med sin gudebenådede stemme og sitt marionette-aktige utseende snur lille Annette deres verden fullstendig på hodet.

Leos Carax (HOLY MOTORS, BIFF 2012) er en av Europas fremste nålevende filmskapere, og hans første engelskspråklige film er en fortryllende bisarr og melodramatisk musikal med Adam Driver og Marion Cotillard i hovedrollene, og manus og musikk fra kultduoen Sparks. ANNETTE er fransk filmkunst av ypperste klasse – en fengslende, fengende og forbløffende opplevelse som ikke ligner noe annet du kommer til å se på kino i år.

Regi

Leos Carax (Frankrike) Filmer i utvalg: HOLY MOTORS (BIFF 2012), POLA X (1999), DE ELSKENDE PÅ PONT NEUF (1991), ONDT BLOD (1986), BOY MEETS GIRL (1984)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}