BIFF 2008

Anvil! The Story of Anvil

2008 • 1t 30m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Anvil! The Story of Anvil
Regi
Sacha Gervasi
Møt Anvil – bandet som var forbildet til Metallica, Slayer og Anthrax!

Sacha Gervasi ble med som roadie da det tidligere så kjente bandet Anvil la ut på turné. Han fikk dermed et innblikk i de voksne herrenes liv og deres eksentriske holdninger. En gang i tiden – på 70-tallet – var de forbilder for band som Metallica, Slayer og Anthrax. I dag er de en godt bevart hemmelighet for de fleste. Det er fascinerende å følge dem i dagligdagse gjøremål, der de prøver å holde hodet over vannet. Vi følger dem på en mislykket turné i Europa, og vi skjønner hvorfor de forsvant fra radaren. De nokså hjelpeløse mennene kunne ha trengt et management – da hadde de kanskje vært like kjente i dag som sine arvtagere.

ANVIL! THE STORY OF ANVIL er til tider hysterisk morsom, andre ganger snarere tragikomisk. Mange tror dette er en mockumentary, men den er faktisk helt og holdent en sann historie, en tidløs beretning om overlevelse og lidenskap, om å følge sine drømmer år ut og år inn. Anvil rocks – it has no other choice.

Regi

Sacha Gervasi (f. 1966) er fra London og har studert historie ved King's College London. Han arbeidet ved Arvon Foundation hos dikteren Ted Hughes før han reiste til UCLA for å studere dramatikk. Han har skrevet Spielbergs TERMINALEN (99) og Kevin Allens THE BIG TEASE (04). Han arbeider for tiden med manus til filmen om skuespilleren Hervé Villechaize, som han møtte dager før han tok sitt liv i 1993. ANVIL! THE STORY OF ANVIL er hans debut som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}