BIFF 2017

April's Daughter

2017 • 1t 43m • Mexico

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Las hijas de Abril
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Michel Franco
Manus
Michel Franco
Foto
Yves Cape
Produsent
Michel Franco, Lorenzo Vigas, Moises Zonana, Jorge Weisz
Familien fra helvete

Stjerneskuddet Michel Franco har levert en vilt underholdende, overraskende og forstyrrende film om familieforviklinger. Valeria er 17 år og gravid med sitt første barn. Hun lever sammen med sin kjæreste Mateo og storesøster Clara i den mexicanske kystbyen Puerto Vallarta. En dag dukker jentenes mor opp for å hjelpe. Hun fremstår først som et funn, men snart slår den dysfunksjonelle familien sprekker. Det som følger er et mesterstykke i historiefortelling og en lys stilstudie i mørk psykologi, som havner et sted mellom BASIC INSTINCT og François Ozon.

Stilistisk slekter Franco på europeisk kunstfilm med statiske totalbilder og tålmodig klipperytme. Det kler dette forbausende psykologiske puslespillet på høyst elegant vis, og gjør et smakfult mesterverk av et friskt manus som kunne havnet på Jerry Springer. Emma Suárez (JULIETA) gjør sitt livs rolle som moren. APRIL'S DAUGHTER er et mesterstykke signert et av verdens absolutt største regitalenter.

Regi

Michel Franco (Mexico, 1979) Filmografi: CHRONIC (2015), A LOS OJOS (2014), AFTER LUCIA (2012), DANIEL & ANA (BIFF 2009)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}