BIFF 2010

Au Revoir Taipei

2010 • 1t 25m • USA / Taiwan

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
I yeh Taipei
Regi
Arvin Chen
Action, eventyr og kjærlighet – alt i løpet av én natt i Taipei

Unge Kai er hodestups forelsket i Faye. Problemet er bare at Kai bor i Taipei mens Faye bor i Paris. Kai lever en lengselsfull dagdrømmertilværelse og bruker mesteparten av tiden sin på å forsøke å lære seg fransk ved å smuglese ordbøker i den lokale bokhandelen. I sin desperasjon etter å gjenforenes med sitt hjertes utkårede, aksepterer han et suspekt tilbud fra den lokale mafiabossen om å reise gratis til Frankrike mot at han tar med seg en liten pakke. Kvelden før han skal forlate landet er Kai ute med sin gamle venn Gao, da de to havner i trøbbel med en gjeng lokale kriminelle. Når så også Susie fra bokhandelen blir blandet inn, er det duket for en begivenhetsrik natt ingen av dem vil glemme med det første.

AU REVOIR TAIPEI er en fargesprakende romantisk komedie som håndterer alle sjangerens klisjeer med smittsom entusiasme. Og under den stiliserte overflaten finner vi en sjarmerende liten historie om hvordan lengselen etter å reise vekk ofte gjør en blind for det faktum at det en drømmer om befinner seg rett under nesen på en.

Regi

Arvin Chen er en taiwansk manusforfatter, produsent og regissør som med AU REVOIR TAIPEI har laget sin første spillefilm. Før dette skrev og regisserte han kortfilmene MEI (2006) og EAT (2008), sistnevnte sammen med Daniel Jai Lee. Chen har også arbeidet som produsent på kortfilmene ROCKETBOY (2006) og CATCHING RATS (2008).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}