Lydproduksjonstrioen Supersølv (Anders Bjelland, J..." /> Lydproduksjonstrioen Supersølv (Anders Bjelland, J..."/> Lydproduksjonstrioen Supersølv (Anders Bjelland, J...">
BIFF 2013

Aurland Heartbeat

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Aurland Heartbeat
Aurland Heartbeat er et kunstprosjekt som kombinerer elektronisk musikk, film, idrett og natur på samme scene.

Dato: 28. oktober

Sted: Logen Teater

Tid: 22:00

Pris: 85,-, vanlig billettpris

Lydproduksjonstrioen Supersølv (Anders Bjelland, Jens Kristian M. Rimau, Henrik Angermund) og filmselskapet Sjau AS (David Alræk, Kieran Kolle) har gjennom det audiovisuelle prosjektet Aurland Heartbeat gitt lyd og bilde til pulsen fra en utøver gjennom et av verdens hardeste triathlon.

 

Ved at en pulsklokke samlet inn hjerterytmedata gjennom hele løpet fra start til slutt, noe som ble gjort om til BPM (beats per minute), får publikum mulighet til å reise gjennom et Triathlon - både visuelt og musikalsk.

 

Aurlandheartbeat.jpg 

 

Aurland Heartbeat er et prosjekt som forener ytterkanter av musikk og idrettsprestasjoner på en og samme arena, og gir publikum mulighet til å oppleve ekstrem fysisk aktivitet og natur gjennom musikk og film på en helt ny måte. Utgangspunktet er et ønske om å formidle hvordan det er å gjennomføre en ekstrem idrettsprestasjon gjennom lyd og bilde, med fokus på utøvernes hjerte og puls.

 

Innsamling av råmateriale foregikk under Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon (Axtri) i Aurland kommune i Sogn og Fjordane i 2012. Axtri er en multisportkonkurranse som kombinerer svømming, sykling og løping.

 

Prosjektet setter to ytterkanter og livsstiler sammen på en og samme scene. Spesielt interessant er kontrasten mellom idrettsutøverens livsstil i forhold til musikerens, og hvordan disse kan være vanskelig å kombinere. Videre er det et mål å gi uttrykk for at alle kan oppnå og utføre idrettsprestasjoner og kunstnerisk utfoldelse uansett nivå, så lengde det finnes interesse. Dette igjen gjenspeiler hvordan kropp og hode henger sammen og hvor viktig det er å aktivt bruke begge deler.

 

I livesammenheng har Supersølv med seg Birk (bnvisuals.com) som er en svært dyktig og ettertraktet VJ. Han vil live framføre den bildelige framstillingen av prosjektet.

 

I samarbeid med Ekkofestivalen 2013.

 

supersolv.no     -   sjaufilm.wix.com/sjau  -  bnvisuals.com

Regi

 

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}