BIFF 2016

Author: The JT Leroy Story

2016 • 1t 50m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Author: The JT Leroy Story
Språk
engelsk
Undertekster
uten
Regi
Jeff Feuerzeig
Manus
Jeff Feuerzeig
Foto
Richard Henkels
Produsent
Jim Czarnecki, Danny Gabai, Molly Thompson, Brett Ratner, Henry S. Rosenthal
Will the real JT Leroy please stand up?

Da JT Leroy trådte inn i den litterære sfæren, var det ingenting ved ham som ikke var oppsiktsvekkende. Den sky forfatteren kunne fortelle om en oppvekst preget av barneprostitusjon, kjønnsforvirring, vold og religiøs indoktrinering. Og med sin enestående evne til å formidle sine barndomsopplevelser, trollbandt han både media og den lesende verden. Den androgyne skikkelsen hadde også en fanklubb uten like: Blant de mange kjendisene som svermet rundt ham, var navn som Lou Reed, Gus Van Sant, Tom Waits, Courtney Love, Winona Ryder, John Waters og Debbie Harry. Men da avisene begynte å grave, ble det snart klart at JT Leroy ikke var den han hadde utgitt seg for å være.

Historien om JT Leroy er nesten for utrolig til å være sann, og i denne dokumentaren blir alle kortene lagt på bordet én gang for alle. Regissør Jeff Feuerzeig, best kjent for THE DEVIL AND DANIEL JOHNSTON, har nok en gang funnet seg en uendelig fascinerende person å rette søkelyset mot. Resultatet er en fantastisk underholdende dokumentar som aldri slutter å overraske.

Regi

Jeff Feuerzeig (USA, 1964) Filmografi: THE DEVIL AND DANIEL JOHNSTON (2005), HALF JAPANESE: THE BAND THAT WOULD BE KING (1993)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}