BIFF 2015

Backstreet Girls

2015 • 1t 30m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Backstreet Girls - Tilbake til Muotathal
Språk
norsk
Regi
Stian Andersen og Morten Kjølberg
Produsent
Morten Kjølberg
Bli med Norges mest legendariske rockeband på turné

I en tid hvor norsk musikk har blitt synonymt med reklamefinansiert krysspromotering, talentkonkurranser og bekjennelsesreality på tv, er det ett band som fortsatt holder fanen høyt hevet for ekte rock'n'roll. Backstreet Girls er de legendariske sliterne som aldri har sluttet å tro på at det store gjennombruddet er like rundt hjørnet - selv om bandmedlemmene har rundet femti og boogierocken deres er mindre i vinden enn noensinne. I dokumentarfilmen TILBAKE TIL MUOTATHAL følger vi bandet på reise til den sveitsiske bygda Muotathal, hvor samtlige 3000 innbyggere etter sigende er ihuga Backstreet Girls-fans, og intet heller vil en at de svartkledde nordmennene skal gi dem en etterlengtet leksjon i rock.

Med fokus på frontfigurene Bjørn Müller og Petter Baarli, har Stian Andersen og Morten Kjølberg laget en underholdende og innsiktsfull dokumentar om en musikalsk drøm som har kjempet i motbakke i over 30 år, og som ligger så langt fra dagens nøkternt pragmatiske musikerhverdag at den i seg selv fortjener en plass i den norske musikkhistorien.

Regi

Stian Andersen og Morten Kjølberg (Norge) BACKSTREET GIRLS - TILBAKE TIL MUOTATHAL er den første dokumentaren de har regissert sammen.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}