BIFF 2010

Bad Family

2010 • 1t 35m • Finland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Paha Pehre
Regi
Aleksi Salmenperä
"To kiss each other any time - Anywhere - Now I’m so happy - I got you - Back in my life - It’s so fine"

Det kan skje i de beste familier: Mikael er overbevist om at hans tenårige sønn og datter, Daniel og Tilda, er forelsket i hverandre. Og ikke nok med det, han er dessuten overbevist om at de uttrykker sin kjærlighet med en praksis som har blitt rynket på nesen av siden faraoenes Egypt. Daniel og Tilda har ikke bodd sammen siden foreldrenes stygge skilsmisse skilte dem ad for 16 år siden. Når de nå endelig møtes igjen, og får oppleve den såkalt umiskjennelige, uskyldige søskennærheten, er det lett å bli forvirret – og den som skjønner minst, er faren. Hans umiddelbare reaksjon er å gjøre alt i sin makt for å forhindre at noe skjer. Hans første forsøk lykkes kun i liten grad, og Mikael innser at han kanskje må øke innsatsen et hakk.

BAD FAMILY innehar en ypperlig kombinasjon av finsk sindighet og en interessant, leken holdning til søskenincest, på samme måte som fjorårets favoritt DOGTOOTH. Kort sagt er den årets suverent morsomste finske incestdrama.

Regi

Aleksi Salmenperä er en finsk regissør, skuespiller og manusforfatter, som har jobbet på en rekke fjernsynsproduksjoner i ulike roller. Hans første spillefilm var dramakomedien HELA VÄGEN i (2004), som han fulgte opp med dramaet A MAN'S WORK tre år senere. BAD FAMILY er hans tredje spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}