BIFF 2008

Bak fasaden

2008 • 1t 40m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Bak fasaden
Regi
Stephan A. Hergel
Er du klar for et norsk lavbudsjettsmordmysterium?

Vi befinner oss hos den velstående familien Rieber i Arendal. Rieber er sjef for et større båtassuransefirma, hans kone er hjemmeværende og en smule drikkfeldig, datteren er en selvutnevnt dyreforkjemper, mens sønnen i huset er en klassisk eksentriker. Som seg hør og bør hos familier i de øvre samfunnslag, forsøker de å løse sine konflikter over store middager - med mord som en av hovedingrediensene...

BAK FASADEN er en norsk lavbudsjettsproduksjon med amatører i alle ledd, både foran og bak kamera. Filmen hadde et budsjett på 70 000 kroner og ble spilt inn over en periode på to år, ettersom alle bidragsyterne måtte jobbe på si for å tjene til livets opphold. Resultatet er naturligvis ikke perfekt, men borger for en desto mer sjarmerende og befriende publikumsopplevelse. Film er som kjent best når entusiasmen er større enn lønningsbudsjettene, og dette er filmen som beviser at det fortsatt gror godt i film-Norge!

Regi

Stephan A. Hergel jobber med både filmdistribusjon, filmkritikk og filmskaping. BAK FASADEN, der han opptrer som både skuespiller, manusforfatter, produsent, fotograf og regissør, er hans første spillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}