BIFF 2011

Beauty Day

2011 • 1t 30m • Canada

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Beauty Day
Regi
Jay Cheel
Nakkebrekkende stunts på lavt budsjett

Kanadieren Ralph Zavadil drev med bokstavelig talt halsbrekkende stunts lenge før amerikanerne i Jackass. Som "Cap'n Video", en karikert utgave av ham selv, aker han ned taket, slikker sjokoladesaus av hundevalper og forsøker å stupe ned i et svømmebasseng som er dekket til med presenning. "The Cap'n Video Show" ble vist på kanadisk fjernsyn fra 1990 til 1995. I 2010 forsøker Zavadil å lage en 20-års bursdagssending, og regissør Jay Cheel har fulgt ham, familien og vennene hans gjennom en rekke intervjuer.

Dette er mer enn en historie om en galning som liker å skade seg selv. Zavadil ble diagnostisert med kreft i ung alder, og bestemte seg allerede da for å leve livet til det ytterste, hver eneste dag. Det er slik han forklarer sitt oppheng i alltid å tøye grensene for hva hans egen kropp kan tåle (han knakk sågar nakken to steder etter det tidligere nevnte svømmebasseng-stuntet). Zavadil er en fascinerende karakter, og BEAUTY DAY er et fengslende og ekstremt underholdende stykke film.

Regi

Jay Cheel er en kanadisk regissør. Før BEAUTY DAY har han regissert tidsreise-dokumentaren OBSESSED AND SCIENTIFIC (2005), og scifi-kortfilmen THE GOBLIN MAN OF NORWAY (2008).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}