BIFF 2011

Being There

2011 • 0t 55m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Being There
Regi
Filip Christensen og Even Sigstad
Typisk norsk å være god – på ski

Skifilm er den filmsjangeren der Norge dominerer på verdensbasis, men det blir i stor grad oversett av den øvrige bransjen. På utsiden av den etablerte filmindustrien har det vokst opp et produksjonsmiljø som tjener penger, kan operere med store budsjetter, samt når et stort publikum – helt uten offentlig støtte.

BEING THERE er årets happening hos skifilm-publikummet, og filmen kan skilte med imponerende scener av akrobatiske skikunster i spektakulær natur. Ved siden av sine høye produksjonsverdier kan filmen også skryte på seg noen av verdens største ski- og snowboardtalenter foran kamera. Bli med til Strandafjellet, Folgefonna, Beavers Creek i USA, Black Diamond Lodge i Japan og ikke minst på toppturer i Lofoten med Aksel Lund Svindal. Et visuelt vidunder av en film.

Regi

Filip Christensen (f. 1988) er grunnlegger av Field Productions, et av verdens ledende produksjonselskap for skifilmer. Allerede som 20-åring vant hans GET LUCKY (2008) hovedprisen på den internasjonale skifilmfestivalen i Montreál, sjangerens høyeste utmerkelse. BEING THERE er hans åttende film. 
Even Sigstad (f.1984) regnes som en av nordens beste railkjørere. I Field Productions er han både foran og bak kamera, som kjører, co-regissør og klipper.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}