BIFF 2011

Bob and the Monster

2011 • 1t 29m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Bob and the Monster
Regi
Keirda Bahruth
Frykt og avsky i Los Angeles

På åttitallet ble Los Angeles-bandet Thelonious Monster spådd en lysende framtid av sine samtidige lokale helter Red Hot Chili Peppers, Circle Jerks og Fishbone. Slik gikk det ikke, og dette er historien om hvorfor. BOB AND THE MONSTER viser hvordan Bob Forrest, vokalist i Thelonious Monster, nådde bunnen med et smell og kom seg på beina igjen ved hjelp av ren viljestyrke.

Filmen er på en side et historisk dokument om hvordan musikkscenen i Los Angeles på nittitallet var gjennomsyret av rus – hvor artister som John Frusciante, Anthony Kiedis og Courtney Love opptrådde hyppig. På den andre siden er den en gripende historie om hvordan Bob, etter flere opphold på avrusningsinstitusjoner, bruker sine egne erfaringer til å hjelpe dem rundt ham. Han jobber som frivillig på et avrusningssenter rettet spesielt mot musikere, samarbeider med den omdiskuterte fjernsynslegen Dr. Drew og jobber fulltid som rusrådgiver. Filmen følger hovedsakelig Bob i nåtiden, og inneholder intervjuer med mennesker som er og har vært ham nær.

Regi

Keirda Bahruth er en amerikansk regissør og produsent. Hun har tidligere regissert flere ulike tv-serier, inkludert en håndfull realityserier. Hun har også vært produsent for flere lignende tv-titler, i tillegg til den prisvinnende dokumentaren WE LIVE IN PUBLIC (2009). I 2010 kom hennes filmdebut som regissør, RADICAL PARENTING.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}