Fra hele verden valfarter ungdommer til den lille byen i Maryland,..." /> Fra hele verden valfarter ungdommer til den lille byen i Maryland,..."/> Fra hele verden valfarter ungdommer til den lille byen i Maryland,...">
BIFF 2000

Book of Shadows: Blair Witch 2

2000 • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Book of Shadows: Blair Witch 2
Språk
Engelsk
Regi
Joe Berlinger
Manus
Dick Beebe, Joe Berlinger
Foto
Nancy Schreiber, ASC
Produsent
Bill Carraro
Etter den mystiske forsvinningen av de tre filmstudentene hvis skjebne ble dokumentert i The Blair Witch Project", er Burkittsville blitt et berømt og beryktet sted.

Se traileren her: Blair Witch 2
Fra hele verden valfarter ungdommer til den lille byen i Maryland, til en blanding av lokal irritasjon og profitt. De gjestende ungdommene reiser ikke tomhendt hjem, enten de har kjøpt hjemmesnekrede Stickman-figurer fra lokale snekkere eller stjålet alt fra småstein til alle byens veiskilt.

Fire ungdommer blir med på en guidet tur i Black Hills, den siste Blair Witch-inspirerte forretningsidé igangsatt av den lokale gutten Jeff Donovan. De camper ved restene av huset som i sin tid tilhørte Rustin Parr, eneboeren som ble henrettet for drapene på syv barn - "Burkittsville Seven" - en ugjerning som ble koblet til legenden om Blair-heksen.

Morgenen etter våkner de samtidig uten at noen av dem husker å ha lagt seg for å sove. Fem timer er "borte" fra alles hukommelse, og leiren er fullstendig ramponert av noen...eller noe. De vender så tilbake til Jeffs hus i Burkittsville, for å forsøke å få bitene i puslespillet til å falle på plass. Men de underlige hendelsene er ikke over, og nyskjerrighet blir raskt til iskald frykt når legenden og virkeligheten flettes sammen. Bisarre symboler dukker opp på kroppene deres, barnegråt akkompagnerer rystende hallusinasjoner og video-opptakene de har med seg fra skogen inneholder ting ingen av dem kan forstå. Usikre på hva som er virkelighet og fantasi, blir gruppen overbevist om en ting; Da de forlot Black Hills, så reiste de ikke alene...

Oppfølgeren til en av de mest bemerkelsesverdige filmsuksesser noensinne byr på noe ganske annet enn hva den minimalistiske, håndholdte originalen gjorde. Denne gangen er det ikke bare tre personer og et videokamera i skogen. Den prisbelønte dokumentarfilmskaperen Joe Berlinger ("Paradise Lost", "Brother's Keeper") spillefilmdebuterer med en skrekkfilm basert på den rike og omfattende myten om heksen fra Blair som ble skapt for den første filmen.

Regi

Joe Berlinger
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}