2012 • 0t 46m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Bortført
Regi
Aksel Storstein
Vil du ha noe gjort, må du gjøre det selv.

Geirs ti år gamle sønn har blitt bortført av sin mor og fraktet til Spania. På tross av langvarig samarbeid med spansk politi har ikke norske myndigheter kommet noe nærmere å få ham hjem til Norge, og i frykt for at sønnen skal ende opp i hendene på det spanske barnevernet kontakter den desperate faren ABP World Group. ABP World Group er et norsk sikkerhetsselskap som har spesialisert seg på betente og politisk sensitive saker der bortførte barn skal hentes hjem til sine foreldre, og i dokumentarfilmen BORTFØRT følger vi både planleggingen og utførelsen av aksjonen fra innsiden.

BORTFØRT er en film om en verden og en situasjon få av oss noensinne vil ha befatning med, men som likevel er så altfor lett å sette seg inn i. Bortføring av norske barn er et stadig voksende problem, og i denne dokumentaren blir vi ikke bare vitne til en fars desperasjon, men også et saktmodig, ineffektivt byråkrati og en bransje som har spesialisert seg på å levere der myndighetene mislykkes.

Regi

AKSEL STORSTEIN bor og jobber i Oslo, hvor han driver produksjonsselskapet Novemberfilm. Storstein er regi-utdannet fra Høyskolen i Lillehammer og har regissert flere dokumentarfilmer for TV, blant andre SLANGER I PARADIS (2009) og PATTAYA FOR MINE FØTTER (2010).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}