BIFF 2009

Brief Interviews with Hideous Men

2008 • 1t 20m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Brief Interviews with Hideous Men
Regi
John Krasinski
Alt du aldri ville vite om den mannlige psyke og derfor lot være å spørre om

Antropologistudenten Sarah Quinn blir brått dumpet av kjæresten, uten å helt forstå hvorfor. Hun prøver å få en dypere forståelse for hvordan menn tenker, og starter en rekke intervjuer med medlemmer av det motsatte kjønn – og lærer mer enn hun noen gang skulle ønske å vite om den mannlige psyke.

BRIEF INTERVIEWS WITH HIDEOUS MEN er basert på den kritikerroste novellesamlingen av David Foster Wallace. Regissør John Krasinski er best kjent som skuespiller – han spiller Jim i den amerikanske versjonen av “The Office” og dukker også opp her, – og hans regidebut er fremfor alt en film som legger alt til rette for gode skuespillerprestasjoner. Filmen bygget opp av en rekke monologer, alle fremført av menn med en eller flere svært dystre karaktertrekk. Etterhvert som intervjuene skrider frem, blir det stadig vanskeligere å skille studier fra det virkelige liv, og Sarah oppnår med ett en større innsikt i mellommenneskelige relasjoner enn hun noensinne hadde ønsket. BRIEF INTERVIEWS WITH HIDEOUS MEN er en morsom og underholdende amerikansk independentfilm med alvorlige undertoner.

Regi

John Krasinski er en amerikansk skuespiller og regissør som fikk sitt gjennombrudd i rollen som Jim Halpert i den amerikanske versjonen av "The Office". Før dette hadde han hatt småroller i TV-serier som "Ed", "CSI" og "American Dad!" og i ettertid har han vært å se og høre i filmer som JARHEAD (2005), DREAMGIRLS (2006), FOR YOUR CONSIDERATION (2006), SHREK DEN TREDJE (2007) og MONSTERS VS ALIENS (2009). BRIEF INTERVIEWS WITH HIDEOUS MEN er hans debut som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}